Uvjeti pružanja usluge:

Prikupljanje i obrada osobnih podataka:
Prilikom korištenja naše web stranice i usluga, pristajete na prikupljanje i obradu određenih osobnih podataka u skladu s našom Politikom privatnosti.
Osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati ime, kontaktne podatke i druge informacije potrebne za pružanje usluga i poboljšanje korisničkog iskustva.
Vaši osobni podaci bit će obrađeni s poštovanjem Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) i relevantnih zakonodavnih propisa.

Korištenje podataka:
Osobni podaci koje prikupljamo koristit će se isključivo u svrhe pružanja naših usluga, upravljanja korisničkim računima, obrade narudžbi, slanja relevantnih obavijesti i poboljšanja naših usluga.
Vaše osobne podatke nećemo dijeliti s trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim ako je to potrebno za pružanje usluga ili ako smo obvezni to učiniti prema zakonu.

Sigurnost podataka:
Poduzimamo razumne tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka ili oštećenja.
Redovito pregledavamo i poboljšavamo sigurnosne postupke kako bismo održali visoke standarde zaštite podataka.

Kolačići (Cookies):
Naša web stranica koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva i analize prometa.
Korištenjem naše web stranice, pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom kolačića.

Vaša prava:
Imate pravo pristupa, ispravka, brisanja i ograničavanja obrade vaših osobnih podataka.
Također imate pravo uložiti prigovor na obradu podataka te povući privolu u bilo kojem trenutku.
Zahtjeve u vezi s vašim pravima možete uputiti našem službeniku za zaštitu podataka.

Molimo vas da pročitate cijeli tekst naših Uvjeta pružanja usluge i Politike privatnosti kako biste dobili sve potrebne informacije o obradi osobnih podataka i pravima koja imate kao korisnik naše web stranice i usluga.